top of page
  • Veronika Puhačová

Přijeďte s námi budovat Kupeckou osadu KRUMBENOWE a staňte se součástí našeho Krumbekmene!


Toužíte po nevšedních zážitcích a láká vás poznávání nových lidí a inspirativních míst? Svůj volný čas rádi trávíte aktivně a nebojíte se přiložit ruku k dílu? Pak se zapojte do našeho dobrovolnického programu a první týden v září se staňte součástí týmu, který bude budovat již třetí ročník akce Kupecká osada Krumbenowe, jejíž brány se návštěvníkům otevřou 10. - 11. 9. 2016!

 

Zažijete s námi mnoho veselí, ale také se naučíte leccos nového. Třeba jak postavit neolitickou pec, osekat klády, uplést rákosové rohože nebo vyplést plot. Ovšem získáte praktické zkušenosti i z dnešního pohledu. Zkušenosti s přípravou velké oživené akce pro tisíce návštěvníků, nahlédnete do koordinace a PR i do zákulisí velkého muzea. Všechno v překrásném a klidném prostředí na břehu Vltavy, v Pivovarské zahradě v Českém Krumlově, v jeho historickém centru i v malebném jihočeském okolí.

Momentky z loňských příprav

Naše nabídka je otevřena všem bez rozdílu věku i pohlaví, jediné, co požadujeme, je přátelská nálada a chuť tvořit. Přípravný týden bude probíhat ve dnech 5. - 9. 9. 2016, přijet však můžete kdykoli se vám to bude hodit. Kdo bude mít chuť zapojit se pak i do víkendového programu, je samozřejmě vítán. V případě zájmu bychom zajistili i dobový kostým, abyste si akci mohli užít se vším všudy!

Obzvláště vítáme zájemce, kteří by se na víkend chtěli ponořit do neolitu a stát se součástí neolitické vesničky!

Podrobnosti o letošním ročníku se dočtete zde a reportáže z loňského ročníku vás jistě navnadí k vlastní účasti:

Zaujala vás naše nabídka? Pak nás pro více informací kontaktujte na mail veronika.mikesova@uappsc.cz! Kupecká osada Krumbenowe i její organizátorky Veronika a Lucie se na vás už těší!

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page